Wednesday, June 6, 2018

ZETOCHAIN

1_hE88Q6emYYjmMMktR3el4A.jpeg


A projekt celi.  Folyamatosan i folyamatosan ellenőrzött áruszállítással rendelkezik, amely hideg tárolást és szállítást igényel (szállítás) egy decentralizált intelligent platform, a Zeto segítségével.  A ZetoChain tehnologija se sastoji od fogyasztók i gyártók képesek lesznek ellenőrizni i monitorozni i mobilalkalmazásokkal szállított termékek minőségét.

Problem.  Nemoguće je napomenuti da je američki ambasador i američki ambasador uopšte nemoguće da se složim s tim da će se uskoro naći u paketu.  Minden évben a termékminőség követelményei tovább nőnek.  Fogyasztók biztonságos minőségbiztosítási terméket szeretnének látni.  Kiskereskedők ezenkívül követniük kell szállítási, tárolási és termékmozgási szabályokat.  Kružni krovni prozori sa zaštitnim kapicama, amelektrični kružni prekidači (zaštitne kutije, staklene bočne strane). Kožni prozračni kuglični poklopac je izrađen od sjajnog materijala, u bočnoj podlozi.  Uslovi korišćenja i bezbednosni uslovi za zaštitu životne sredine i partnereiket. Azonban je u velikoj mjeri ujedno i sjajno - saznao je da je u pitanju fogyasztói kosare - neprekidno nelegalno, bez obzira na to da li je u pitanju misteriozni ortač.

Tehnologija.  Zeto je na raspolaganju s opremljenom kuhinjom i blagovaonicom.  Ez akcija se ne menja i blokira tehnologiju i neuspjeh.  A Zeto megetti, sjajni kišobrani, malog olakšanog sjajnog dizajna, sasvim sigurno mogu da se pohvale i koriste tehnologiju koja se sastoji od kapcsolódó költségek i kockázatok csökkentése érdekében.  Kétségtelen, hogy az intelensens technología használatának megoldásában vezető szerepet játszik a nyereség javítása a márka hírneve erősítése.  Zeto i SaaS tehnologija (Softver kao usluga) globalni sustav za čišćenje senzora. A Zeto az adatelemzést és az IoT (Internet of Things) technológiá alkalmazza i ZetoChain inteligencionalna platforma oslobađaju se s obzirom na to da su u pitanju kezelésére,

Platforma ZetoChain je dizajnirana tako da je optimalno optimizirana.


Projekt ökoszisztéma.  Iznajmljuje se prostor za izlivanje i jutarnje radionice, ploča za plažu i garažnu bazu, platformu za podzemne željezničke stanice, opremu za održavanje i održavanje opreme (ploče i garažna vrata).  Ezután terméket égy érzékelővel ellátott hideg tárolóba helyezzük, amely viszont valós időben szabályozza a paramétereket.  Ebben je savršeno opremljen mobilnim telefonom.  Amikor je mjerljiv i kišobran, a numizmatični rendszer továbbra je működik.  Vazdušni i mobilni telefon poseduje mjerač i termometar, mijenjati mjesečnik. Teret se sastoji od jedne spavaće sobe i kupaonice, a ima i spavaću sobu, kupaonicu i terasu. Mogućnost pranja rublja i bračnih kreveta.


Zaključak. Po mom mišljenju, projekat je sasvim obećavajući. Ideja o projektu je jednostavna i transparentna. Projektni tim čine 20 članova, osnivača i programera, uključujući 5 savjetnika. Iskusan tim je iskusan, predstavnici su iz sektora IT i sektora logistike i hrane. Očito je da se projekat nije spontano rođen, projektna dokumentacija je dobro pripremljena, prezentirana je informativna šarena lokacija sa grafičkim i tekstualnim informacijama, detaljne statističke studije i podaci. Do danas, projekat ima konkurente, ali tehnologija koju nudi Zeto nema dosadašnjih analogija. Takva industrija kao kretanje roba ima ogromne tokove gotovine, ali glavna motivacija za uspešnu aktivnost je klijentsko-orijentisana i kvalitetna roba,

Detalji prodaje ZenoTokens tokena:
  • Datum izdavanja: jul 9-juli július 31-ig
  • Token típusa: Ethereum ERC20
  • Alkalmazási mód: ETH
  • Ukupan broj unosa: 340 miliona ZetoTokens
  • Eladó eladásra: 150 millió ZetoTokens
  • Ukupan broj glasova: 40,8 miliona ZetoTokensa
  • Bounty jutalmak: 8,5 mil.  ZetoTokens
  • Magnitulajdonosok számára: 24,7 millió ZetoTokens
  • Zeto számára fenntartva: 116 millió.
  • A ZetoTokens iznosi: $ 1/10 zseton

Informacioni sistem za laptone;




By : Lisa famel

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2036487

ETH: 0x279a31A09650B14c2711Bd0C615E6F3D81Cae302

No comments:

Post a Comment